De voordelen van partner worden

Ons Partner Programma is ontworpen om IT bedrijven, adviseurs, klanten, en startups/scale-ups te helpen bij het realiseren van hun doelen door middel van strategisch advies, kosteneffectieve IT-ontwikkeling en samenwerking. Of je nu op zoek bent naar ervaren adviseurs, een betaalbaar ontwikkelteam of jouw klanten op zoek zijn naar een partner; wij bieden een flexibel en toegankelijk partner programma om samen resultaten te maximaliseren.

Voor wie?

 

Bedrijven die op zoek naar adviseurs, vormgevers en ontwikkelteams

Wij verbinden je met nationale en internationale teams met overeen te komen -scherpe- tarieven per uur of per maand, en bieden strategisch advies om jouw projecten met klanten succesvol te maken.

Klanten van bedrijven

Of je nu een IT-bedrijf bent dat ondersteuning nodig heeft, of een klant van zo’n bedrijf die advies zoekt, wij helpen je uitdagingen te identificeren en een oplossing te vinden.

Startups en scale-ups

Betaalbare ontwikkeling en advies staan centraal. Wij helpen jou groeien door strategieën te bieden die schaalbaar zijn en aansluiten bij jouw specifieke uitdagingen en doelen. Een proefperiode met gereduceerde tarieven voor onze diensten behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij bieden?

 

Kennismakingsgesprek

Wij plannen een gratis gesprek in om jouw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Gereduceerde tarieven

Profiteer van onze betaalbare offshore ontwikkelteams, in overleg, speciaal ontworpen om jouw IT- en ontwikkelingsbehoeften kosteneffectief te ondersteunen, ook voor jouw partners.

Gratis quick scan

Ontvang een gratis snelle analyse van de uitdagingen waar je tegenaan loopt, inclusief een overzicht van mogelijke oplossingen.

Gratis SEO-rapportage

Voor bedrijven met een website bieden wij een gratis SEO-rapportage om je online zichtbaarheid en prestaties te verbeteren.

Investering ontwikkeling

Als kennismaking bieden wij een (deels) gratis pilot voor het (mee) ontwikkelen aan jouw product of dienst. Dit stelt je in staat om onze werkwijze te ervaren en de eerste stappen richting succes te zetten.

Plan een afspraak voor een kennismaking

Graag horen we over jouw bedrijfsuitdagingen en wensen.

Een van onze experts neemt contact met je op en kijkt graag mee.