Cases Studies

Bekijk onze succesverhalen en zie hoe we andere bedrijven hebben geholpen om hun doelen te bereiken. 

Feestwinkel.NL

Feestwinkel.nl staat voortdurend voor de uitdaging om de e-commerce webshop blijvend te verbeteren voor zoekmachines en online marketing. Met behulp van Channable optimaliseren we voortdurend de kanalen zoals Daisycon, Bol, Amazon en andere platforms. We bieden ondersteuning bij alledaagse IT, e-mail en marketingbehoeften. 

De volgende stap is om verder door te groeien naar nieuwe markten in het buitenland.

 

Phizi App

Voor Phizi App hebben we geholpen met het UI/UX-design van de nieuwe app, waarin gebruikers data van huisartsen en cliënten kunnen toevoegen. Vervolgens kunnen ze met PowerBI waardevolle rapportages genereren.

De huidige uitdaging is om de app uit te rollen naar huisartsen, die toegang krijgen tot de app en onder andere data kunnen inzien.

OrganiseYou.com

Voor OrganiseYou.com werken we dagelijks aan dit no-code SaaS-platform. We hebben zowel het UI/UX-design als de volledige ontwikkeling samen met AppFoster verzorgd.

De uitdaging is om de Proof of Concept (POC) te implementeren bij klanten die klaar zijn voor automatisering en vervolgens de Minimum Viable Product (MVP) te ontwikkelen.

“Deze cases zijn slechts een greep van wat wij kunnen bereiken samen met onze klanten. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om innovatieve oplossingen te leveren die de verwachtingen overtreffen en echte resultaten opleveren. We kijken ernaar uit om ook jouw uitdagingen aan te pakken en samen te werken aan succesvolle projecten.”

Plan een afspraak voor een gratis consult?

Graag horen we over jouw bedrijfsuitdagingen en wensen.

Een van onze experts neemt contact met je op en kijkt graag mee.